Ilta- ja viikonloppusiivoojia IKEA-tavarataloon Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Haemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä ilta- ja viikonloppusiivoojia Kuopion IKEA- tavarataloon. Työsuhteet ovat osa-aikaisia, ja työtä tehdään arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Siivoojana huolehdit IKEA-tavaratalon siisteydestä ja puhtaudesta toimintatapojemme mukaan. Huolehdit päivittäisestä siivouksesta tavaratalon tiloissa. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivoustyöstä tai laitoshuoltajan koulutusta sekä suomen kielen taitoa. Työntekijänä olet palveluhenkinen, vastuuntuntoinen ja omatoiminen. 

Tule mukaan aktiivisen tiimin jäseneksi! Meillä pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamma työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hanna Mönkkönen, hanna.monkkonen@coor.com.

Tule mukaan aktiivisen tiimin jäseneksi! Hae työpaikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227514
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio