(Poistunut julkaisusta)

Ilta- ja viikonloppu siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Oletko aloittamassa opiskelut ja etsit rinnalle osa-aikatyötä? Meillä on loistavia töitä tarjolla vaikka opiskelijoille!

Etsimme nyt reippaita ILTA- JA VIIKONLOPPUSIIVOOJIA tiimiimme Ouluun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta pääasiassa viikonloppuisin perjantaista sunnuntaihin, ilta- ja aamuvuoroissa.  Mahdollisuus myös arki-iltavuoroihin. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen ja sopii luonteensa vuoksi hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn rinnalle.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Halu oppia on siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.  


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.9.2019, mutta laita hakemuksesi heti tänään, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Työ alkaa syksyllä 2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -