Ilta-, aamu- ja viikonloppusiivoojia
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Etsitkö siivousalan työtä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!


Haemme  ILTA-, AAMU- JA VIIKONLOPPUSIIVOOJIA asiakkaamme kohteisiin Rovaniemelle.


Työvuorot sijoittuvat sopimuksen mukaan ilta-, aamu- tai viikonloppuaikoihin. Kokemus siivousalasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tässä työssä pääset työskentelemään monipuolisissa siivoojan tehtävissä. Voit työskennellä joko yhdessä tai useammassa kohteessa työvuorosi aikana. Töiden aloitus on sovittavissa, kuitenkin mahdollisimman pian. 

Arvostamme haluasi oppia uusia työtehtäviä ja positiivista suhtautumista työhösi. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa ja oma-aloitteista työotetta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Heräsikö kiinnostuksesi? Täytä hakemuksesi nopeasti oheisen linkin kautta, sillä töitä on heti tarjolla sopiville henkilöille. Voit liittää mukaan myös CV:si. Lisätietoja antaa Hanna Pieskä: hanna.pieska@personalhuset.fi / 040 703 5730

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot