Ilopillerille kahvilatyöntekijöitä Laukontorille
Ilopilleri Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Nopeasti asiakkaiden suosioon ponnahtanut Laukontorin Ilopilleri -kahvila etsii vahvistuksia tiimiinsä. Haluatko sinä olla osa tätä pirteää porukkaa? Kiinnostaako sinua työskentely raikkaiden ja terveellisten herkkujen parissa nuorekkaassa ja iloisessa työyhteisössä?

Etsimme nyt KESÄKAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ kesän tai kesän ja alkusyksyn ajaksi. Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Kahvilatyöntekijänä osallistut kaikkiin kesäkahvilan tehtäviin. Ilopillerissä valmistetaan asiakkaan tilauksesta niin raikkaat salaatit, wrapit, maistuvat lounaskeitot kuin terveelliset smoothiet ja tuorepuristetut mehutkin. Tehtäviisi kuuluu ruuanvalmistustehtävien ohella kahvilan siistinä pitämistä unohtamatta sitä kaikkein tärkeintä: Ilopillerin iloisen asiakaskunnan palvelemista. Työtä tehdään tiimissä ja saat perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin.

Jos sinulle on jo kertynyt aiempaa kokemusta kahvilatyöstä, on se toki eduksi. Mutta tärkeintä tässä tehtävässä on kuitenkin iloinen ja pirteä asenteesi ja halusi palvella asiakkaamme parhaalla mahdollisella tavalla. Työ on ajoittain kiireistä, joten kykysi tarttua hommiin ripeästi ja oma-aloitteisesti on kaiken a ja o. Työvuorot sijoittuvat klo 06-21 välille. Työssä ollaan tekemisissä elintarvikkeiden kanssa, joten Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön. Palkkaus määräytyy TESin mukaisesti. Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun aikana.

Mikäli tämä tehtävä kuulostaa juuri sinun unelmatyöltäsi, niin laitathan hakemuksesi yhteistyökumppanimme Adeccon sivujen kautta mahdollisimman nopeasti. Hakuaika tehtävään päättyy 30.01.2022. Adeccolla tehtävästä lisätietoja antaa Lauri Pelkonen 050 444 4448 tai lauri.pelkonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545528
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lauri Pelkonen (lauri.pelkonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere