(Poistunut julkaisusta)

Ilopillerille kahvilatyöntekijöitä -2021 kesäksi
Ilopilleri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Nopeasti asiakkaiden suosioon ponnahtanut Laukontorin Ilopilleri -kahvila etsii vahvistuksia tiimiinsä. Haluatko sinä olla osa tätä pirteää porukkaa? Kiinnostaako sinua työskentely raikkaiden ja terveellisten herkkujen parissa nuorekkaassa ja iloisessa työyhteisössä?

Etsimme nyt KESÄKAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat huhti-toukokuun välillä ja päättyvät elo-syyskuussa.

Kahvilatyöntekijänä osallistut kaikkiin kesäkahvilan tehtäviin. Ilopillerissä valmistetaan asiakkaan tilauksesta niin raikkaat salaatit, wrapit, maistuvat lounaskeitot kuin terveelliset smoothiet ja tuorepuristetut mehutkin. Tehtäviisi kuuluu ruuanvalmistustehtävien ohella kahvilan siistinä pitämistä unohtamatta sitä kaikkein tärkeintä: Ilopillerin iloisen asiakaskunnan palvelemista. Työtä tehdään tiimissä ja saat perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin.

Jos sinulle on jo kertynyt aiempaa kokemusta kahvilatyöstä, on se toki eduksi. Mutta tärkeintä tässä tehtävässä on kuitenkin iloinen ja pirteä asenteesi ja halusi palvella asiakkaamme parhaalla mahdollisella tavalla. Työ on ajoittain kiireistä, joten kykysi tarttua hommiin ripeästi ja oma-aloitteisesti on kaiken a ja o. Työvuorot sijoittuvat klo 06-21 välille. Työssä ollaan tekemisissä elintarvikkeiden kanssa, joten Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön. Palkkaus määräytyy TESin mukaisesti.

Mikäli tämä tehtävä kuulostaa juuri sinun unelmatyöltäsi, niin laitathan hakemuksesi yhteistyökumppanimme Adeccon sivujen kautta mahdollisimman nopeasti. Adeccolla tehtävästä lisätietoja antaa Lauri Pelkonen 050 444 4448 tai lauri.pelkonen@adecco.fi