(Poistunut julkaisusta)

ILON KAUTTA HARJOITTELUUN! Holiday Club Kuusamon Tropiikki
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018

Ilon kautta työharjoitteluun!

Holiday Club Kuusamon Tropiikki tarjoaa upeat puitteet hotelli- ja ravintola-alan työharjoitteluihin! Holiday Club Resorts Oy on arvostettu työnantaja, jonka toimipaikoissa suoritettu harjoittelu toimii hyvänä valttikorttina tulevaisuuden työmarkkinoilla!

Harjoittelusta on myös mahdollisuus työllistyä Holiday Clubin monipuolisiin työtehtäviin ympäri Suomen.


Holiday Club Kuusamon Tropiikin monipuoliset ravintolat huomioivat koko perheen mieltymykset – niissä voi pistäytyä nopealle aterialle, kun kyseessä on vaikkapa lounas tai kun halutaan nauttia rauhallinen ja tunnelmallinen päivällisen. Kylpylän allasosastolla vietät ikimuistoisia hetkiä nauttien viilentäviä virvokkeita ja drinkkejä.

Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta, seikkailun halua ja aitoa kiinnostusta hotelli- ja ravintola-alan työtehtäviä kohtaan. Harjoittelun voit suorittaa kerralla tai osissa.


Monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten esimerkiksi kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Rinneliput sekä ilmaisen asunnon. Hae mukaan iloiseen joukkomme mahdollisimman pian sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Yrityksen pääomistaja on intialainen Mahindra Holidays & Resorts India Limited. Omistajia ovat myös Holiday Clubin toimiva johto ja Fennia-konserni.Lisätiedot ja hakemukset

Juuso Puustinen
Myyntipäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut Oy
045 633 5901
juuso.puustinen@smilepalvelut.fi
www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.