ILON KAUTTA AMMATTIIN! Holiday Club Kuusamon Tropiikki
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Ilon kautta ammattiin!

Holiday Club Kuusamon Tropiikki tarjoaa upeat puitteet hotelli- ja ravintola-alan oppisopimuskoulutukselle! Holiday Club Resorts Oy on arvostettu työnantaja, jonka toimipaikoissa suoritetut opinnot toimivat hyvänä valttikorttina tulevaisuuden työmarkkinoilla!

Oppisopimuksesta on myös mahdollisuus työllistyä Holiday Clubin monipuolisiin työtehtäviin ympäri Suomen.


Holiday Club Kuusamon Tropiikin monipuoliset ravintolat huomioivat koko perheen mieltymykset – niissä voi pistäytyä nopealle aterialle, kun kyseessä on vaikkapa lounas tai kun halutaan nauttia rauhallinen ja tunnelmallinen päivällisen. Kylpylän allasosastolla vietät ikimuistoisia hetkiä nauttien viilentäviä virvokkeita ja drinkkejä.

Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta, seikkailun halua ja aitoa kiinnostusta hotelli- ja ravintola-alan työtehtäviä kohtaan. Oppisopimuksen aikana niin keittiön, salin, kun vastaanotonkin opintoja.

Monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten esimerkiksi kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Tarjoamme käyttöösi myös Rukan rinneliput sekä edullisen henkilökunta-asunnon. Hae mukaan iloiseen joukkomme mahdollisimman pian sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Yrityksen pääomistaja on intialainen Mahindra Holidays & Resorts India Limited. Omistajia ovat myös Holiday Clubin toimiva johto ja Fennia-konserni.Lisätiedot ja hakemukset

Juuso Puustinen
Myyntipäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut Oy
045 633 5901
juuso.puustinen@smilepalvelut.fi
www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.
Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1230807
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuusamo