(Poistunut julkaisusta)

Iloisia asiakaspalvelijoita pääkaupunkiseudulle
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme Euromasterin toimipisteisiin Helsinkiin (Ala-Tikkurila/Tapulikaupunki), Espooseen (Suomenoja) ja Vantaalle (Vehkala ja Koivuhaka) iloisia asiakaspalvelijoita

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen ja energinen tyyppi, joka haluaa tuottaa asiakkaalle aina parhaan kokemuksen. Sinun ei tarvitse olla asiakaspalvelun ammattilainen, vaan asenteesi on avain menestymiseen tässä työssä.

Tarjoamme sinulle siistin ja osaavan työympäristön, kilpailukykyisen palkan, Go On:in kattavan henkilöstöetuohjelman sekä erinomaisen perehdytyksen.

Työssä pääset kartuttamaan kokemusta asiakaspalvelun parissa. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelupisteen työtehtävät, kuten; tilausten käsittely, asiakkaiden laskutus, puhelinliikenteen hoitaminen ja muut toimisto- ja sesonkiin liittyvät työtehtävät. 

Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat kelien mukaan joulukuun alkupuolelle saakka. Työt sijoittuvat arkisin 8-18 välille ja töitä riittää sesongin aikana joka arkipäivälle.

 

Laitathan hakemuksesi tulemaan pian, niin olemme sinuun yhteydessä!

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.