Iloinen koulusiivooja
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Meitä on jo lähes 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity siis sinäkin remmiin mukaan ja tule meille tekemään siivoustyötä! Nyt etsimme tiimiimme

 

KOULUSIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kohde sijaitsee tarkemmin Mellunmäessä. Siivousta suoritetaan oppilaitoksessa, jossa tarkkuus ja laatu on ennen kaikkea avainasemassa. Siivoustyön lisäksi työskentelet asiakasrajapinnassa asiakkaamme kanssa. Työajat ovat ma-pe klo.10-18. Tehtävän palkkaus määräytyy tuttuun tapaan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Työt alkaa jo syyskuun aikana, joten pääset jo pian työn touhuun!

 

Kuka sitten pärjää tässä tehtävässä?

1.) Sinulla on sekä hyvä peruskunto, että hyvä siivoussilmä 2.) Olet ehtinyt kerryttää jo aiempaa siivouskokemusta sekä ymmärrät hyvän laadun ja siivousjäljen päälle. Vaihtoehtoisesti omaat alan koulutustaustaa. 3.) Et vierasta siivouskoneidenkäyttöä ja sinulla on muutoinkin positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan. 4.) Kykenet tarkkaan, vastuulliseen ja itsenäiseen työhön, sillä kohteessa ei ole suoria työkavereita kanssasi. Lisäksi tietty osaat toimia esimerkillisesti, sillä työskentelethän lasten parissa. Palkittavan henkilön tulee olla valmis toimittamaan rikosrekisteriotteen. 

 

Entä mitä me puolestamme tarjoamme sinulle? Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle esimerkiksi kuntosalietuja, hierontaetuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Meille on tärkeää, että kehityt urallasi. Tästä syystä tuemme sinua urapolkusi rakentamisessa esimerkiksi vaativimpien tehtävien- tai koulutuksen avulla. Lupaamme, että työsi on merkityksellistä ja työsi tulos edistää parempaa huomista!

 

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae viivyttelemättä paikkaa oheisen linkin kautta! Haastattelemme ehdokkaita mahdollisesti jo hakuaikana.

 

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä? Pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä suoraan rekrytointikonsultille natasha.madlala@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499586
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki