(Poistunut julkaisusta)

Iloinen kesätyöntekijä siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Etsimme arjen sankariemme kesälomien tuuraajiksi iloisia, reippaita ja luotettavia

 

SIIVOOJIA 

 

siistiin sisätyöhön Helsingin Vallilaan Avainasiakkuuskohteeseen. Tehtävänäsi on huolehtia asiakkaan toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen aurinkoisella asenteella. Haemme pääsääntöisesti henkilöitä aamuvuoroon (klo 6-14) jolloin ehdit hyvin rannalle iltapäiväksi. Paikkoja löytyy kuitenkin myös aamu-unisemmille sillä myös iltavuorossa huhkitaan. Mainitsethan hakemuksessasi jos kaipaat erityisesti jompaa kumpaa vuoroa!

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö on erinomainen meriitti seuraaville vuosille ja voi poikia jatkopaikan myös tuleville kesille tai vaikka opiskelun oheen!

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, linjat käyvät jo kuumina. :) Hae paikkaa oheisen linkin kautta!

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa!