(Poistunut julkaisusta)

Ilmoitusvalmistaja/taittaja
Viestilehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Oletko luova, tarkka ja nopea? Kykenetkö tuottamaan erinomaista jälkeä tiukassakin aikataulussa?

Ilmoitusvalmistaja/taittaja

Haemme kesäkuukausiksi ilmoitusvalmistajaa/taittajaa, jonka työtehtävät sisältävät pääasiallisesti nopeatempoista ilmoitusten valmistusta printtiin ja digiin, kuvien käsittelyä ja grafiikan tuottamista. Toimit osana Viestilehtien tuotantotiimiä. Perehdytämme tehtäviin ja pääset tekemään monipuolisesti kaikkia tiimimme töitä.

Sinulle on kertynyt monipuolista työkokemusta graafisesta työstä sekä osaamista ja silmää laadukkaan taittotyön toteuttamiseen. Olet taitava käyttämään Adobe Creative Cloudin ohjelmia. Ensisijainen työskentelyvälineesi on InDesign, lisäksi sinun tulee hallita tuotekuvien käsittely Photoshopilla. Edellytämme myös valmiutta digitaalisen materiaalin valmistamiseen. Videoiden editointikokemuksesta saat plussaa.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet työssäsi huolellinen, etkä hermostu viime hetken muutoksista. Olet positiivinen, asioihin nopeasti tarttuva, dynaaminen ja halukas oppimaan uutta. Sinulla on ammattiin soveltuva koulutus ja osaaminen sekä kokemusta vastaavista töistä.

Tarjoamme kesä-elokuun ajaksi työsuhteen vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa, hyvät henkilöstöedut ja työpisteen Helsingin ydinkeskustassa Simonkadulla. Työtä on mahdollisesti tarjolla tunti- tai projektiluonteisesti myös kesäkauden jälkeen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon esimies Timo Julkunen ma 14.5. klo 14-15 ja
ke 16.5. klo 15-16 puh. 040 822 8827.

Täytä sähköinen hakemus 23.5.2018 mennessä osoitteessa www.viestilehdet.fi/rekry