(Poistunut julkaisusta)

Ilmoitusmyyjä, CountryMedia Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Asiakkaamme CountryMedia Oy on ammattitaitoinen yhtiö, kustantaja ja julkaisija, joka on erikoistunut painettujen ja digitaalisten sisältöjen sekä mediapalveluiden tuottamiseen. Yli kymmenen vuotta toiminut yhtiö julkaisee maaseudun aikakauslehteä Farmia sekä Saariston kesä -lehteä. 

Lue lisää: https://countrymedia.fi/


Etsimme nyt CountryMedialle sanavalmista ja tuloshakuista 

ILMOITUSMYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen!


Tehtäväsi on myydä Farmi ja Saariston kesä -lehtien ilmoitustiloja puhelimitse yritysasiakkaille ja muille sidosryhmille. CountryMedian toimisto sijaitsee Tampereen keskustassa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös kotoa käsin. 

Millaista henkilöä etsimme? Olet ennen kaikkea sanavalmis, pitkäjänteinen ja tulosorientoitunut tekijä, joka syttyy myyntityöstä. Nautit puhelimen välityksellä tehtävästä myynnistä, etkä pelkää haasteita. Motivoidut tuloksista ja tavoitteista, ja sinulta löytyy paloa kehittyä myynnin ammattilaiseksi! Toivomme aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä. 

Työajat ovat neuvoteltavissa (pääsääntöisesti arkisin klo 8-16). Palkkaus koostuu kiinteästä peruspalkasta ja sen lisäksi maksettavista, myyntiin perustuvista provisioista. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, haastatteluja teemme jo hakuajalla. 

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera jo tänään alla olevan linkin kautta!

Hakemuslomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=612 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.