(Poistunut julkaisusta)

Ilmoituskonsultti
JS Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Kaipaatko ammatillisia ja henkilökohtaisia haasteita? Haluatko työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio?

Tehtävä

Päätyövälineesi on puhelin ja tärkeimpänä tehtävänäsi on tarjota optimaalinen markkinointiratkaisu kaikille ilmoitusasiakkaillemme. Toimit osana 3-4 hengen myyntitiimiä ja vastaat itsenäisesti esiteprojektien rahoituksen hankinnasta.

Tunnistatko itsesi?

  • Olet aina askeleen edellä muita ja parhaimmillasi tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä.
  • Työotteesi on järjestelmällinen ja pystyt tekemään nopeita ja laadukkaita ratkaisuja.
  • Olet tottunut tekemään laadukasta työtä omiin tuloksiisi keskittyen.
  • Olet tiedonhaluinen ja utelias ja sinun on helppo hahmottaa eri teollisuus- ja toimialojen sisäisiä yhteyksiä. 

Haemme joukkoomme huippuyksilöitä, joille tarjoamme luonnollisesti osaamista vastaavan palkan. Työntekijämme saavat myös oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja kulttuurietuun.

Tarjoamme hyvät etenemismahdollisuudet ja ilmoitusmyynnin osastollamme on tulevaisuudessa tarvetta uudelle tiiminvetäjälle. Jos koet että sinusta löytyy potentiaalia sekä halua kasvaa esimiestehtäviin, niin tuo se esille jo hakuvaiheessa.

Vakuuta meidät

Tehtävä edellyttää onnistumisia tavoitteellisessa myyntityössä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida englanniksi. Laskemme aiemman kokemuksen puhelimitse tapahtuvasta myynnistä eduksi.

Jos tunnet paloa yritysmyyntiä kohtaan jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.