(Poistunut julkaisusta)

Ilmoituskonsultti (B2B-myyjä)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018
Haemme nyt JS Suomelle

ILMOITUSKONSULTTIA kasvavaan tiimiin Helsingin Arabianrantaan.

Työtehtäviisi kuuluu jo valmiiksi pohjustettuihin yhteistyökumppanien kontaktointi. Omalla innostuksellasi, sekä myyntihenkisyydelläsi pyrit saamaan heidät mukaan Interaktiivinen Esite -projektiin. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä avainasiakas- sekä projektikonsultin kanssa projektien läpiviennissä. Työympäristö, sekä modernit laitteet luovat loistavat edellytykset myyntityössä onnistumiseen.

Asiakasyrityksemme hakee kilpailuhenkistä, aktiivisella asenteella varustettua henkilöä. Toivomme että omaat positiivisen, energisen sekä periksiantamattoman luonteen. Aikaisempi kokemus myyntityöstä ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi. Parhaiten menestyt tehtävässä, kun olet luontaisesti innostunut myyntityöstä ja haluat menestyä.

JS Suomi tarjoaa sinulle parhaat mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen ja nopeaan uralla etenemiseen, jos etsit uusia haasteita tai uraa myynnin parissa. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta ammattitaitoasi kehittämiseen. Pääset työskentelemään tuloksiin tähtäävässä tiimissä, jossa jokaista arvostetaan, haastetaan ja palkitaan oman osaamisen mukaan. Lisäksi saat oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon ja liikunta-/kulttuurietuun.

JS Suomen työntekijöiden kertomuksia työstään voit lukea osoitteessa: http://www.jssuomi.fi/js-yrityksenae/ajankohtaista/


Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa. Kerro siis meille, miksi olisit loistava vahvistus JS Suomen joukkoon! Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - LÖYDÄ TÖITÄ - Ilmoituskonsultti (ID 5997). Hakulomakkeeseen voit myös lisätä liitetiedostoja (CV, hakemus, jne). Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos sinulle heräsi mieltä askarruttavia kysymyksiä, ota yhteyttä joko sähköpostilla anna-greta.marttila@temp-team.fi tai soittamalla numeroon 045 127 9543.