(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointilaitteiden kokoonpanija Chiller Oy:lle
Chiller Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Etsimme ahkeria ja motivoituneita kokoonpanijoita asiakasyrityksellemme Chiller Oy:lle päivävuoroon Tuusulaan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde on aluksi kestoltaan aluksi määräaikainen, mutta hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työhön. Työpaikka sijaitsee Tuusulassa Hyrylän teollisuusalueella. Työskentelet kokoaikaisesti arkisin tehtävässä päivävuorossa.

Työnkuvaasi kuuluu ilmastointilaitteiden kokoonpano, joka vaatii etenkin tarkkuutta ja huolellisuutta. Tehtävät ovat osien valmistamista, kokoonpanoa, testausta ja pakkausta. Aikaisempi kokemus teollisuuden kokoonpanotöistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä tehtävään valitsemiseksi tulemiselle. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työskentely on pääosin seisomatyötä ja työpäivä sisältää paikoitellen raskaitakin nostoja. Kokoonpanotehtäviin koulutetaan, joten tärkeintä on aito halu ja kyky oppia uutta sekä noudattaa annettuja ohjeita ja työskennellä työkalujen kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi kokoonpanotöistä tai hankkimaan kokemusta sinulle aivan uudelta alalta. Tarjoamme myös kokoaikaisen päivätyön, luotettavan palkanmaksun sekä mahdollisuuden työllistyä myös määräaikaisen työsuhteen päätteeksi vastaaviin tehtäviin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi