(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointihuoltaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

ILMASTOINTIHUOLTAJA VAASA

Haemme asiakasyrityksellemme ilmastointihuoltajaa ja puhdistajaa Vaasan työkohteisiin. Voit olla joko rautainen alan ammattilainen tai kokemattomampi, mutta asennetta omaava, sekä työn päivänä syntynt henkilö. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään pääasiassa ilmastointilaitteiden huoltotöiden parissa johon annetaan hyvä perehdytys. Työt alkavat toukokuun alussa. Työsuhde on aluksi määräaikainen. 

Hakijoilta odotamme:

  • kokemusta ilmastointikanavien puhdistuksesta, LVI-alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi
  • reipasta asennetta työtä kohtaan
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • joustavuutta
  • piirrustusten lukutaitoa


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus ilmoituksessa olevan linkin kautta mahdollisimman pian! Paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi www.smilepalvelut.fi


Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Lisätiedot ja yhteystiedot:


Jukka Vuorela 050 501 3403

jukka.vuorela@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi