(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointiasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme nyt Raahen porukkaamme itsenäiseen työhön kykeneviä ilmastointiasentajia vahvistukseksi urakkaprojekteihimme. Toimit IV-asentajan tehtävissä uudis- ja perusparannuskohteissamme pääosin urakkatöissä. Palkkaamme tekijöitä heti sopivien henkilöiden löydyttyä, hae heti mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää LVI-alan perustutkintoa sekä vähintään vuoden kokemusta ilmanvaihdon asennustöistä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun, laadukkaaseen raportoimiseen ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan.

Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Toni Vähäjylkkä, puh. 050 390 0461 tai toni.vahajylkka@caverion.com.

Hae tehtävää 02.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.