(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointiasentajia, Vaasa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020


Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haussa on nyt useampia aloittelevia tai kokeneempia ilmastointiasentajia Vaasaan!

Voit olla alalle valmistuva tai jo pidemmän työuran tehnyt. Kunhan omaat reippaan ja oma-aloitteisen asenteen. Hakijalta edellytetään joko talotekniikan tai LVI-alan tutkintoa. 

Etsimämme työntekijä:

  • on ahkera ja omaa kovan motivaation työntekoa kohtaan
  • on tarkka ja huolellinen
  • on oma-aloitteinen ja valmis työskentelemään tarvittaessa itsenäisestikin
  • omaa hyvät tiimityöskentelytaidot

Tehtävässä toivotaan työturvallisuus- ja EA-korttia. 

Ajokortti on eduksi tehtävään valittaessa.

Työsuhde on henkilöstövuokrauksen kautta ja jatkossa on mahdollisuus työllistyä muihin ilmastointiasentajan työtehtäviin tai asiakasyrityksen omille kirjoille.

Tarjoamme tarvittavat työvarusteet työsuhteen ajaksi käyttöösi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!