(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointiasentajia, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia ilmastointiasentajia Turkuun. 

Työn pääpaino on ilmastointikanavien ja -laitteiden kytkentä sekä työssä tehdään myös huuvan ja rasvakanavan asennusta. Edellytämme hakijalta hyvää taitoa lukea asennuskuvia, joiden pohjalta pystyt itsenäisesti työtä tekemään. Alan koulutus on välttämätöntä ja toivomme aikaisempaa vastaavaa työkokemusta.

Työ on kokoaikainen ja määräaikainen. Työn arvioitu kesto 3-4kk.  Työskentely tapahtuu pareittain. Tehtäviin valituilta toivomme oma-aloitteista ja hyvää asennetta työhön.

Työkohteet ovat saneeraus- ja uudiskohteita Turussa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyessä.

Palkkaus TES:n / sopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Tehtävä alkaa henkilöstönvuokrauksena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme 050-4752050.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.