ILMASTOINTIASENTAJA
Vaasan Lämpöeristys

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2021

Oletko vielä vailla töitä loppuvuodeksi tai mietitkö työympäristön vaihtoa? ILMASTOINTIASENTAJALLE paikkaa nyt tarjolla!

Haemme asiakkaallemme Vaasan Lämpöeristykselle vuokratyösuhteeseen ammattitaitoista ILMASTOINTIASENTAJAA.

Vaasan Lämpöeristys Oy on perustettu vuonna 1990 ja on alueellaan luotettava sekä monipuolisia palveluita tarjoava metallialan yritys. Vuosien varrella toimintamme on laajentunut asiakkaiden toiveiden ja oman ammattiosaamisemme mukaan.

Vaasan Lämpöeristyksen arvoissa korostuvat asiakastyytyväisyys, laatu, luotettavuus ja toimitusvarmuus sekä joustavuus. Ympäristö ja siitä huolehtiminen ovat yhä tärkeämmässä roolissa yhteiskunnassamme ja siksi myös tärkeä osa yritystoimintaamme. Pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristöhaittoja.

Tehtävässä menestyäkseen hakijalla olisi hyvä olla reipas, positiivinen ja oma-aloitteinen työote. Hakijalla olisi toivottavaa olla työturvallisuuskortti, mutta se ei ole pakollinen. Koulutus tai kokemus ilmastointiasentajan työstä on toivottavaa.

Työtehtäviin kuuluu ilmastointiasentajan tehtävät julkisissa ja teollisuuden erilaisissa kohteissa. Työtä tehdään enimmäkseen tiimissä ja parityönä, joten tiimityötaidot tulisivat olla kohdillaan.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille määräaikaisena vuokratyösuhteena. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä ja kestävät vuoden loppuun saakka, jatko mahdollinen. Palkkaus Pelti- ja eristysalan TES; in mukaisesti. Työ on pääsääntöisesti arkisin tapahtuvaa päivätyötä.

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta tehtävältä? Jos tehtävä kuvaus vastasi sinun osaamistasi, Klikkaa tästä itsesi hakuun www.adecco.fi, hakuaika päättyy 13.6.2021, mutta käsittelemme hakua jo hakuajan kuluessa. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat Vaasan Adeccon henkilöstökonsultilta Samuli Mäki- Rajala 040 557 4829 (samuli.maki-rajala@adecco.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452785
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Nummelin (minna.nummelin (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vaasa