(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointiasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2020

Oletko jo kerryttänyt kokemusta ilmastointiasentajan työstä? Lue lisää!

Me WorkPowerilla etsimme asiakasyrityksellemme IV-asentajaa vaihtuviin kohteisiin koko Pirkanmaan alueelle. Työtehtävät ovat monipuolisia, aina asennuksesta ja korjaamisesta laitteiden huoltoon. Kerrothan hakemuksessasi siis tarkasti, mitä olet jo tehnyt ja mitä taas tahtoisit vielä oppia! Työnkuvasi mukautuu kokemuksesi mukaisesti ja kuulemme siitä mielellämme lisää haastattelussa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. 

Työ alkaa kesä-heinäkuussa sopivan tekijän löydyttyä. Tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia erikseen. Työaika pääsääntöisesti arkisin klo. 7-15.30. Kyseessä on pitkäaikainen työrupeama. Palkan maksamme Talotekniikan TES mukaan, sinun kokemukseesi perustuen.

WorkPower on luotettava, kotimainen yritys, joka on toiminut henkilöstöpalvelualalla jo vuodesta 2003 lähtien! Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme tekijöitämme koko työsuhteen ajan. Tarjoamme myös laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajaksi!  

Tule kartuttamaan kokemustasi kauttamme! Meillä on rakennusalalla yli 300 asiakasyritystä, joten pääset verkostoitumaan Pirkanmaalla toimiviin yrityksiin työsuhteesi aikana.

Lähetä hakemus, haastattelemme hakijoita pikimmiten!
Lisätietoja tarvittaessa: Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: ilmastointiasentaja, iv-ala, raksa, talotekniikka, Tampere