(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointiasentaja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Vahvistamme Lahden yksikköämme 

Haemme nyt

ILMASTOINTIASENTAJAA 

Imastointiasentajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon teknisen palvelun tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. 

Sinulla on alan soveltuva koulutus tai työn kautta hankittu ammattipätevyys. Työtehtäviisi kuuluvat IV-huollot, viankorjaukset, laakeroinnit ja asennukset sekä IV-kanavistojen puhdistukset. Kiinteistöautomaation tuntemus ja sahköasennuskokemus luetaan eduksi. Ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvässä ja ammattitaitoisessa tiimissä. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Hannu Salmitie  puh. 029 029 3456.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2019 mennessä.