(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointiasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Haemme ammattitaitoista IV-ASENTAJAA asiakaskohteisiimme Kuopion seudulle.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Tuotamme mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus-, ja uudistamispalveluita. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

IV-asentajana vastaat monipuolisista huolto- ja korjaustehtävistä kohteissamme. Vastaat esimerkiksi ilmanvaihdon asennuksista, mittauksista ja säätötöistä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15.30 välille. Satunnaiset viikonloppu vuorot ovat mahdollisia.

Tehtävän hoitaminen edellyttää 1-5 vuoden työkokemusta IV-asentajan töistä, työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia. Arvostamme LVI-asentajan/talotekniikan tutkintoa sekä mittaus- ja säätötaitoa. Työskentelet itsenäisesti kentällä, olet joustava, oma-aloitteinen sekä ulospäin suuntautunut. Asiakaslähtöisyys ja myyntihenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä. 


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.3.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -