(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointiasentaja
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen

ILMASTOINTIASENTAJAA

Ilmastointiasentajan tehtäviin kuuluvat mm. IV puhdistukseen liittyvät työt sekä ilmastoinnin muut huoltotyöt. Eduksi katsomme kokemuksen ilmamäärien mittaus- ja säätötöistä.

Toivomme hakijalta

  • aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
  • alalle sopivaa peruskoulutusta (esim. talotekniikan perustutkinto)
  • oma-aloitteista ja oppimishaluista työskentelytapaa
  • asiakaspalveluhenkisyyttä

Asennuskohteet vaihtelevat omakotitaloista, toimisto- ja teollisuusrakennuksiin Lahden, Hollolan ja Orimattilan seudulla. Työkohteisiin lähdetään aamuisin Lahdessa sijaitsevalta hallilta yhdessä asennusryhmän kanssa. Tehtävä edellyttää työturvallisuuskorttia.

Työtä on alustavasti tarjolla syksyyn asti. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus oheisen linkin kautta tai soita suoraan p. 040 728 8728/Johanna Kauppinen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.