(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointiasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Mikäli olet ilmastointialan ammattilainen sekä innokas uusista haasteista, olet etsimämme henkilö! Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme ilmastointiasentajaa IV-asentajaa asiakaskohteissamme tapahtuvaan ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöihin. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Kemi-Tornio alueen isot teollisuuslaitokset sekä erilaiset kiinteistöt.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää IV-alan koulutusta tai muutaman vuoden työkokemusta. Arvostamme reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja kykyä oppia uusia asioita. Eduksi katsomme teollisuuskohteiden tuntemisen. Työssä tarvitset myös ajokortin, sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortin. Myös matkustusvalmius vaaditaan.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisukykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Teemu Pakkanen p. 040 713 0733 ja sähköpostitse: teemu.pakkanen@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 31.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.