(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointiasentaja urakointiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme itsenäiseen työhön kykenevää ilmastointiasentajaa vahvistukseksi urakkaprojekteihimme pääkaupunkiseudulle. Toimit IV-asentajan tehtävissä uudis- ja perusparannuskohteissamme pääosin urakkatöissä.

Työsi on vaihtelevaa ja mukavasti haastavaa ja ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Työpäiväsi täyttyvät itsenäisesti hoidettavista asennustehtävistä mutta tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava työryhmä. Annamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan koulutus sekä kokemusta ilmanvaihdon asennustöistä. Kärkimieskokemus katsotaan eduksi. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun, laadukkaaseen raportoimiseen ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asennuspäällikkö Mika Toiviainen, p. 046 923 3872.

Hae tehtävää 13.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.