(Poistunut julkaisusta)

Ilmastointiasentaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Asiakkaamme on pirkanmaalainen LVI-alan kokenut urakoitsija. Asiakkaamme asentaa ilmastoinnit niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin, olipa kohteena omakotitalo, rivitalo taikka julkinen rakennus.

Haemme asiakkaallemme kasvaneen työmäärän vuoksi kovalla asenteella varustettua 

ILMASTOINTIASENTAJAA

Pirkanmaan työmaille. 

Odotamme hakijalta alan koulutuksen lisäksi vähintään vuoden kokemusta ilmastointiasennuksista. Haemme itsenäiseenkin työhön kykenevää innokasta asentajaa, jolla on perusasiat hallussa ja sopivasti kokemusta. Hyvä asenne työntekoa kohtaan on kuitenkin tärkein ominaisuus. Lisäksi hakijalta vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, ajokortti on myös eduksi.

Työ on vuokratyötä, joka alkaa sopivan hakijan löydyttyä ja kestää asiakkaan tarpeen mukaan n. 6-12 kk. Hyvällä tekijällä on mahollisuus työllistyä tämän jälkeen asiakkaan kirjoille! Työ on lähinnä Pirkanmaan alueella tehtävää kokoaikaista päivätyötä, palkkaus TES:n/sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, niin lähetä hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-16 antaa henkilöstökonsultti Nina Koskinen p. 050-555 0392.