(Poistunut julkaisusta)

Ilmastoinnin työnjohtaja, Suomen Talotekniikka (Jyväskylä)
Suomen Talotekniikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

STT Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppaninne. STT Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT Suomen Talotekniikka Yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee yli 250 talotekniikan ammattilaista. Kokeneet ammattilaisemme palvelevat Jyväskylässä, Kuopiossa, Mikkelissä, Pieksämäellä sekä pääkaupunkiseudulla.

Toimintamme kasvaessa haemme alkaviin kohteisiin Jyväskylän toimipisteeseen ILMASTOINNIN TYÖNJOHTAJAA

Edellytämme:
- LVI-teknikon tai -insinöörin koulutusta
- Työkokemusta työnjohtotehtävistä vähintään 3 vuotta
- Viranomaisen hyväksymät LVI-työnjohtajan oikeudet
- Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
- Nykyaikaisia atk-taitoja

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:
- työn kasvavassa organisaatiossa
- Palkkaus sopimuksen mukaan

Lisätietoja tehtävästä aluejohtaja Arto Piispanen p. 0500 645676. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi 28.05.2018 mennessä sähköpostilla arto.piispanen(at)suomentalotekniikka.fi