(Poistunut julkaisusta)

ILMASTOASIANTUNTIJA
Helsingin seudun ympäristöpalvelut –kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme Helsinkiin Ilmalaan seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle 
 
ILMASTOASIANTUNTIJAA
 
edistämään ilmastonmuutoksen hillinnän, sopeutumisen ja kiertotalouden seudullista strategiatyötä pääkaupunkiseudulla ja tuottamaan aiheeseen liittyvää seurantatietoa. Olet jatkuvasti omaa osaamistasi kehittävä ilmastotyön tai ympäristöalan asiantuntija, joka haluaa ottaa vastaan uusia haasteita. 
 
Tuotat ilmastotyön indikaattoreita sekä osallistut kasvihuonekaasujen päästölaskentaan, viestintään ja raportointiin. Edistät ilmastotyötä aktiivisella viestinnällä ja verkostotyöllä. Tarkennamme tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan.  Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 saakka.
 
Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, ilmastotyön asiantuntemusta, hyvät projektityötaidot sekä hyvä suomen ja englannin kielitaito. Sinulla on usean vuoden työkokemus ilmastotyöstä tai ympäristötiedon tuottamisesta. Eduksi katsomme kokemuksen strategia- tai ohjelmatyöstä ja ilmastotyön projektien toteuttamisesta sekä liikenteen ja maankäytön ilmastokysymysten tuntemuksen. Katsomme eduksi myös paikkatieto-osaamisen.  
 
Osaat hallita laajoja kokonaisuuksia ja olet aktiivinen, tuottelias ja joustava tiimityön tekijä. Pidämme tärkeänä innostusta ja sitoutumista työskentelyyn julkishallinnon toimintaympäristössä. 
 
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.  
 
Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.
 
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään viimeistään 16.1.2020.

 
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b4b122f5