(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihtopuhdistaja
Nuohous- ja Ilmastointi Tohtorit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Haemme Ilmanvaihtopuhdistajia asiakasyritykseemme vanhan Vaasan läänin alueelle. Jos olet reipas ja kädentaidot omaava tekijä, laita hakemus ja keskustellaan lisää!

Nuohous ja Ilmastointi Tohtorit Oy palvelee kiinteistöjen omistajia ja tilojen käyttäjiä tuottamalla heille oikein toimivaa ilmanvaihtoa ja puhdasta sisäilmaa. Tulet työskentelemään osana innovatiivista yritystä, joka on laatu edellä kulkeva edelläkävijä omalla alallaan.

Reipas asenne, hyvät kädentaidot, ryhmätyötaidot, aktiivinen työskentelyote sekä halu olla asiakaspalvelija isolla A:alla ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Aikaan saaminen, tehtävien valmistuminen ja lopputuloksen laatu ovat oman työskentelymotivaatiosi kannalta tärkeitä asioita. Sinulla tulee olla valmius uuden oppimiseen ja oikea halu sitoutua laadukkaaseen työhön. Sinun on tärkeää osata mobiilisovellusten sekä puhelimen/ tabletin käyttö.

On tärkeää, että omaat nopean oppimiskyvyn ja katsomme eduksi opinnot LVI- ja talotekniikka-alalta.

Haemme:

Kahta ilmanvaihtopuhdistajaa ja huoltajaa

Tehtäväkuvaus:

Ilmanvaihdon puhdistus ja huoltotyöt, ilmanvaihdon laitekorjaukset ja saneeraukset, ilmanvaihdon kuitukorjaukset sekä kone-asennukset

Nuohous ja Ilmastointi Tohtorit Oy:

Yritys tarjoaa sinulle huippu työkaverit ja työyhteisön alueen johtavalla alan toimijalla. Yritys on laatu edellä kulkeva edelläkävijä, jossa työntekijästä pidetään huolta. Nuohous ja Ilmastointi Tohtorit Oy on kasvava ja vakavarainen 13 vuotta toiminut perheyritys.

Saat tehtävästä lisätietoa Ma- To klo. 8- 16 Niclakselta 0504721629 ja niclas.poytalaakso@barona.fi