(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihtopuhdistaja Vaasaan
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

IV-puhdistaja asikasyritykseemme Vaasan ja Seinäjoen alueelle. Jos olet reipas ja kädentaidot omaava tekijä, laita hakemus ja keskustellaan lisää!

Asiakasyrityksemme palvelee kiinteistöjen omistajia ja tilojen käyttäjiä tuottamalla heille oikein toimivaa ilmanvaihtoa ja puhdasta sisäilmaa. Tulet työskentelemään osana innovatiivista yritystä, joka on edelläkävijä omalla alallaan.

Reipas asenne, hyvät kädentaidot, ryhmätyötaidot sekä aktiivinen työskentelyote ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Aikaan saaminen, tehtävien valmistuminen ja lopputuloksen laatu ovat oman työskentelymotivaatiosi kannalta tärkeitä asioita.

Jos sinulla on aiempaa kokemusta IV-puhdistuksesta tai -asennuksesta, tai olet nopea oppimaan sekä valmis kasvamaan ja kehittymään, olet oikea henkilö tehtävään. Katsomme eduksi opinnot LVI- ja talotekniikka-alalta.

Työmaakohteet sijaitsevat Vaasan ja Seinäjoen seudulla, mutta ajokortti on pakollinen. Haethan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä saa Niclakselta klo. 8- 16 Maanantaista- torstaihin. Puh. 0504721629 ja niclas.poytalaakso@barona.fi