(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihtojärjestelmän huoltajia Vaasaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Vaasaan

ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄN HUOLTAJIA

Hakemamme henkilö on kiinnostunut alasta ja motivoitunut oppimaan alan osaajaksi. LVI-koulutus ja alan kokemus katsotaan eduksi, mutta kumpikaan ei ole ehdoton edellytys tehtävään. Nopea oppimiskyky ja rohkeus tarttua haasteisiin ovat etsimämme hakijan tärkeitä piirteitä.

Työtehtävät koostuvat ilmanvaihtojärjestelmän huollosta ja puhdistuksesta. Töitä on tarjolla pikaisella aikataululla alkuun määräaikaisena työsuhteena. Tämän jälkeen mahdollisuus jatkaa työsuhdetta pidempäänkin.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus tulemaan osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Ilmanvaihtojärjestelmän huoltaja. Lisätietoja antaa konsulttimme Heidi Kärkkäinen, 0207414852 tai heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmään saapuneet hakemukset huomioidaan prosessissa.