(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihtojärjestelmäasentaja mittaustehtäviin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme

ILMANVAIHTOASENTAJAA MITTAUSTEHTÄVIIN

Työtehtävät keskittyvät ilmamäärien mittaamiseen sekä ilmanvaihtojärjestelmien säätöihin suurissa julkisissa kiinteistöissä kuten kouluissa, virastoissa ja palvelutaloissa. Etsimämme henkilö on itsenäiseen työhön kykenevä alan osaaja, jolla on kokemusta jo vähintään muutaman vuoden ajalta vastaavista tehtävistä.

Tarvetta osaajille on sekä Seinäjoen että Vaasan seudulla.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Ilmanvaihtoasentaja mittaustehtäviin. Lisätietoja: info.tampere@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.