(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihtoasentajia
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme ahkeria ja osaavia IV-laiteasentajia Palmialle! Liikkuvassa työssäsi toimit pääkaupunkiseudulla vaihtuvissa asiakaskohteissa. Työssäsi menestyäksesi olet toiminut Iv-laiteasentajan töissä - asennus- tai huoltotehtävissä - jo useamman vuoden ajan.

Olet jo valmis alan ammattilainen, arvostamme työkokemusta ja itsenäistä työotetta. Sinulla on kokemusta myös ilmamäärämittauksista. Liikkuvan työsi vuoksi tarvitset ajokorttia. Myös tulityö- ja työturvallisuuskortit ovat suoritettuina. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Oletko etsimämme itseohjautuva ja ahkera työkaveri? Joustava työote ja aikaansaavuus ovat sinun vahvuuksiasi? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä ja koet meidän hakevan juuri sinua, hae meille! Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Palmiassa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työnkuvaasi, mukavan työympäristön, esimiehen tuen sekä ison talon edut.