(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihtoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Haemme ilmanvaihtoasentajaa asiakaskohteissamme tehtäviin ilmanvaihtojärjestelmien asennus-, korjaus- ja huoltotöihin. Mikäli olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä omaat vankan kokemuksen ilmanvaihtoalan töistä, sovit porukkaamme ja olet etsimämme henkilö.

Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat:

  • Ilmanvaihtoasennukset
  • Ilmanvaihtoon liittyvät vikakeikat ja korjaustyöt
  • Ilmanvaihdon huoltotyöt
  • Ilmanvaihtojärjestelmien pienimuotoiset mittaus- ja säätötyöt

Tehtävä edellyttää ilmanvaihtoasentajan peruskoulutusta tai useamman vuoden kokemusta ilmanvaihtoalan asennus- ja huoltotöistä. Kiinteistöautomaation ja talotekniikan laaja-alainen tuntemus katsotaan eduksi.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun, laadukkaaseen raportoimiseen ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Pasi Suikio p. 046 920 0964. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävään 26.9.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi sekä CV:si oheisen linkin kautta.