(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihtoasentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme kesäksi asiakasyrityksillemme Ouluun

ILMANVAIHTOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmiä huolto- ja korjaustyöt. Sinulla tulee olla kokemusta ilmamäärien mittaus- ja säätötöistä. Olet oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka saa yhteistyökyvyllään ja joustavuudella aikaan asiakaan toivomia tuloksia. LVI-/ilmanvaihtoasentajan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Lisäksi haemme myös aputyöntekijää avustaviin tehtäviin. Tällöin aiempaa kokemusta ei vaadita, vaan tehtävään perehdytetään.

Kyseessä on noin määräaikainen projekti, jonka jälkeen kokeneella ilmanvaihtoasentajalla on mahdollista työllistyä vakituisesti asiakasyritykseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 18.6.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Paikka täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Uniflexiltä Päivi Alanne p. 044 2726 531.