(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihtoasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Oulu

Haemme ilmanvaihtoasentajaa asiakkaidemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien huoltotehtäviin Pohjois-Suomen alueen asiakkuuksiin. Pääset mukaan luomaan viihtyvyyttä ja hyviä olosuhteita kiinteistöjen käyttäjille.

Ilmanvaihtoasentajan työssä saat työskennellä itsenäisesti ja joustavasti sopimuskohteissamme. Tukenasi ovat alamme parhaat tekniset asiantuntijat. Työskentelet huolto- ja kunnossapitotehtävissä ja monipuoliset, erilaiset asiakaskohteet tuovat vaihtelevuutta työpäiviisi. Työtä tehdään pääosin iltavuorossa.

Menestyt tehtävässä koska olet organisointikykyinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja kohtaat mielelläsi erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Olet jo kokenut talotekniikan alan ammattilainen ja sinulla on tehtävään soveltuva talotekniikan perustutkinto (LVI). Tunnet ilmamäärien mittausjärjestelmiä ja osaat tehdä mittauksia. Tehtävä edellyttää lisäksi ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Pasi Karttunen p. 040 711 0329. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 23.5.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.