(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihtoasentaja kerrostalotyömaalle
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haemme nyt sinua oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen ilmanvaihtoasentaja! Toimintamme kasvaessa etsimme nyt uutta ammattitaitoista työkaveria kerrostalotyömaalle Helsinkiin uudisrakennuksen pariin. Tehtäviisi kuuluu kerrostalokohteiden ilmanvaihtojärjestelmien omatoiminen asentaminen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan ja mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on ilmanvaihtoasentajan perustutkinto sekä aiempaa kokemusta ilmanvaihtoasentajan tehtävistä. Sinulta löytyy kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Hyvä asenne työntekoon on se, mitä odotamme kaikilta tekijöiltämme! Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jari Sarkki, p. 050 390 0201 tai yksikönpäällikkö Arto Honkarinta, p. 050 560 1697.

Hae tehtävää 12.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.