(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihdon projektinhoitaja - Assemblin Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Oletko juuri valmistumassa tai työnjohtourasi alkutaipaleella, ja etsit itsellesi loistavaa LVI-tiimiä? Tule Assemblinillle. Me etsimme ilmanvaihdon projektinhoitajia talotekniikkaprojekteihimme pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässäsi Helsingin talotekniikkaurakoinnissa pääset mukaan hyvään tiimiin, jossa voit kehittää osaamistasi yhteistyössä koko LVIS-osaston kanssa.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, joten toivomme sinulta ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

TYÖTEHTÄVÄ: IV-Projektinhoitaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen

 

Mitä toivomme sinulta

- Koulutukseltasi olet insinööri tai työteknikko. Jos tutkintosi on valmistumaisillaan, niin tämä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi.
- Tarjoamme myös mahdollisuuden työn ohella opiskeluun, joten voit olla myös muutaman vuoden asennuskokemuksen omaava asentaja, joka kaipaa uusia haasteita.
- Toimit osaamisen mukaan projektipäällikön alaisuudessa tai hoidat itsenäisesti pieniä projekteja.

 

Tarjoamme sinulle

- Assemblin innostaa ja kannustaa työntekijöitä liikkumaan sekä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan esimerkiksi tarjoamalla virikeseteliedun, liikuntakokeiluja, virkistyspäiviä sekä tuemme työntekijöidemme eri harrastesarjoja.
- Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi työntekijät on vakuutettu myös vapaa-ajalla ja vakuutus kattaa melkein kaiken vapaa-ajan harrastustoiminnan.
- Mukavat kollegat ja tiimin tuen, jossa jokaista autetaan ja tuetaan.

 

Haku

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 30.6.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.