(Poistunut julkaisusta)

Ilmanvaihdon ja myynnin ammattilaisia, 3 paikkaa
Oy Swegon Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

ILMANVAIHDON AMMATTILAINEN, TULE OSAKSI KASVUTARINAAMME!

 

Customer Empathy – Trust – Commitment. Swegonilaisena tuot arvojemme mukaisesti lisäarvoa asiakkaidemme ydinliiketoimintaan tarjoamalla parhaat ratkaisut ilmanvaihdon tarpeisiin.

 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ/MYYNTI-INSINÖÖRI,
Pirkanmaa, Keski- tai Itä-Suomi

Nyt haetaan voittajatiimiin jo hieman kokemusta omaavaa ilmanvaihdon ammattilaista. Sinulla on joko suunnittelu- tai myyntitaustaa ilmanvaihdon alalta ja ennen kaikkea iso halu näyttää, mitä saadaan aikaan kun yhdistetään sinun myyntitaitosi ja Swegon Oy:n tuotteet. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja valmis haastamaan itsesi ja asiakkaasi.

Myyt ja markkinoit mm. Swegon Oy:n järjestelmäratkaisuja, päätelaitteita ja Gold ilmankäsittelykoneita – tuotteita, joilla on jo pitkät perinteet niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla. Laatu ja innovatiivisuus ovat asioita, jotka on totuttu liittämään Swegonin tuotteisiin.

Matkustaminen liittyy työnkuvaasi. Tukikohtasi voi sijaita esim. Jyväskylässä, Tampereella tai Kuopiossa. Me tarjoamme sinulle dynaamisen myyntitiimimme tuen lisäksi kilpailukykyisen palkan ja ison talon edut.

Kiinnostuitko – tartu haasteeseen ja liity edelläkävijöiden joukkoon!

 

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ/MYYNTI-INSINÖÖRI, asuntoilmanvaihto,
Keski- ja Itä-Suomi

Tehtäväsi on markkinoida ja myydä Swegon CASA - asuntoilmanvaihdon tuotteita ja järjestelmiä. Liikut aktiivisesti asiakkaidemme luona ja tärkeimpiä sidossryhmiäsi ovat alueen LVI-urakoitsijat, rakennusliikkeet sekä tukkuliikkeet.


Swegonilaisena saat kilpailukykyiset edut ja pääset kasvattamaan osaamistasi toimialalla. Tuoteratkaisumme ovat teknisesti alan kärkeä; pääset mukaan ilmanvaihdon digimurrokseen, kun teemme ilmanvaihdon tuotteista älykkäitä ja automatisoituja.

 

Tehtäviä koskeviin tiedusteluihin vastaa Swegonin HR Manager Jaana Kytöluhta puh. 040 552 2546. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@swegon.fi tai hae alla olevasta linkistä 23.2.2018 mennessä.