(Poistunut julkaisusta)

Ilmalämpöpumppuasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen kokenutta ilmalämpöpumppuasentajaa. Kohteet ovat pääosin pientalokohteita mm. omakotitaloja.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta ilmalämpöpumppujen asennustöistä, sillä työtä tehdään itsenäisesti. Etsimämme tekijä on asiakaspalveluhenkinen asentaja, jolta löytyy positiivinen asenne ja pelisilmää yksityisasunnoissa työskentelyyn. Hakijalla tulisi lisäksi olla alle 3kg kylmäaineluvat ja työturvallisuuskortti. Ajokortti plussaa! Oman auton käyttömahdollisuus eduksi, muttei välttämättömyys, sillä työmatkoja saattaa olla mahdollisuus kulkea asiakasyrityksemme autolla.

Työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan asentajan löydyttyä.

Oletko sinä etsimämme ilmalämpöpumppuasentaja? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse katja.metsakyla@workpower.fi.

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.