(Poistunut julkaisusta)

Ilmalämpöpumppuasentaja Turkuun
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on valtakunnallinen lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Haemme heidän osaavaan joukkoonsa tekijää nimikkeellä

Ilmalämpöpumppuasentaja Turkuun

Toimenkuvaasi kuuluu ilmalämpöpumppujen asennus pääasiassa omakotitalokohteisiin Turun alueella. Toivomme hakijoilta kokemusta vastaavista tehtävistä, tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, oma-aloitteista työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan kylmäasennusluvat.

Työtehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus sovitaan kokemuksen mukaisesti. Asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan, rennon ja osaavan työympäristön ja monipuolisen toimenkuvan.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Ilmalämpöpumppuasentaja Turkuun. Mahdolliset lisätiedustelut konsultillemme Inga Koivumäelle s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi tai puhelimitse 040 719 1713 (arkisin klo 9-16 välillä). Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.