(Poistunut julkaisusta)

Ilmalämpöpumppuasentaja (Orivesi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Oriveden Kodinkonehuolto korjaa ja huoltaa monenlaiset kodin laitteet ja koneet pyykinpesukoneesta uuniin. Yritys palvelee asiakkaita Orivedellä ja sen naapurikunnissa (Juupajoki, Jämsä, Kangasala, Kuhmoinen, Ruovesi ja Tampere) sekä Mänttä-Vilppulassa. Oriveden Kodinkonehuolto myös myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumppuja ja aurinkopaneeleita. Lue yrityksestä lisää osoitteessa www.orivedenkodinkonehuolto.fi/.

Etsimme nyt Oriveden Kodinkonehuollolle ilmalämpöpumppuasentajaa Oriveden seudulle. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä, ja ensi alkuun töitä on tiedossa ainakin lokakuulle saakka. Osaavalle tekijälle töitä voi järjestyä pitkäaikaisemmin myös tämän jälkeen.

Ilmalämpöpumppujen asennuksia tehdään pääasiassa omakotitaloihin, mutta myös rivi-, kerrostalo- ja liiketilakohteita on. Pumppujen tehot vaihtelevat kohteen mukaan. Työssä aloitetaan kokeneemman tekijän työparina. Alun jälkeen työ jatkuu omatoimisesti ja itsenäisesti.

Toivomme hakijalta tehtävään:

• Aiempaa sähkö- ja kylmäasennusosaamista koulutuksen ja/tai aiemman työkokemuksen kautta
• Suoritettua alle 3 kg kylmäainelupaa
• Omaa autoa työssä tehtäviä ajoja varten (ajokilometrit korvataan)
• Asiakaspalvelutaitoja

Työ on arkisin tehtävää kokopäivätyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään nopeasti jo ennen hakuajan umpeutumista heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi itsellesi haastatteluaika Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana. Voit vaihtoehtoisesti täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi.