(Poistunut julkaisusta)

Ilmakaasutehtaan operaattori Woikoski Oy:lle
Oy Woikoski Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020
Oy Woikoski Ab
Oy Woikoski Ab, perustettu 1882, on innovatiivinen ja tulevaisuuteen katsova suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun kokonaisratkaisuja ja palveluita suomalaisen teollisuuden, terveydenhuollon sekä hitsauksen tarpeisiin. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Asiakaslähtöisyys, työn ja ihmisten arvostaminen sekä vastuullisuus ovat arvoja, joista Woikoski tunnetaan tänäkin päivänä. Katso työntekijöiden ajatuksia Woikoskesta työnantajana: https://www.youtube.com/watch?v=co5toEIdBqU
Toimenkuva
Hae kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijäyritykseen töihin!

Haemme Woikoski Oy:lle Voikosken tuotantolaitokselle OPERAATTORIA ilmakaasun tuotantoon.

Operaattorin tehtävänä on vastata tuotantolaitoksen tehokkaasta käytöstä ja tuotantoprosessin eri vaiheiden valvonnasta sekä ilmakaasun valmistusprosessin laadullisesta sujuvuudesta. Tehtävä sisältää tarvittaessa myös muita tuotannon tehtäviä.
Odotamme sinulta
Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta ja aktiivista asennetta työntekoon. Eduksi luemme aiemman työkokemuksen tekniikan, prosessiteollisuuden tai kemianteollisuuden alalta ja/tai tehtävään soveltuvan teknisen alan ammattitutkinnon. Edellytämme työturvallisuusasioiden tuntemusta ja mahdollisuutta työskennellä keskeytymättömässä 3-vuorotyössä. Työaikojen suhteen toivomme tarpeen mukaan joustoa.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden edetä työtehtävissä omien kiinnostusten kohteiden ja taitojen mukaan. Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä Woikosken palkkalistoille vakinaisesti. Tutustu yritykseen www.woikoski.fi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksestamme, hae tehtävään viipymättä täyttämällä hakemuksesi os. www.vmp.fi tai jos jo olet hakijana Eezy VMP:llä klikkaa tehtävä kiinnostavaksi ja ota yhteyttä toimistollemme, puh. (05) 535 4344, tietojesi päivittämiseksi. Täytämme työpaikan soveltuvan henkilön löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
6-12 kk, vakinaistuva tehtävä
Lisätietoja
Kirsi Lantta, kirsi.lantta@eezy.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.04.2020 mennessä.