Ilmailutiedotuksen suunnittelija
Fintraffic Lennonvarmistus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Fintraffic Lennonvarmistus Oy vastaa Suomen ilmatilan käytön hallinnasta sekä lentoreitti- ja lennonvarmistuspalveluista 22 lentoasemalla Suomessa. Fintrafficin lennonvarmistus takaa turvallisen ja mahdollisimman viiveettömän lentoliikenteen Suomessa. Asiakkaitamme ovat kaupallinen ilmailu, Suomen valtion ilmailu ja sotilasilmailu, yleisilmailu sekä lentokoulut.

Fintrafficin lennonvarmistuksessa työskentelee noin 440 henkilöä 22 paikkakunnalla. Teemme päivittäin töitä sen eteen, että lentoliikenne tukee kokonaisvaltaisesti Suomen menestystä ja Suomi pyörii 24/7.

Olemme valtion omistama erityistehtäväkonserni ja toimimme liikenne- ja viestintäministeriön omistajaohjauksessa. Meille annetulla erityistehtävällä turvataan yhteiskunnan, viranomaisten ja elinkeinoelämän tarvitsemat välttämättömät liikenteenohjauspalvelut. Lisäksi erityistehtävällä varmistetaan toimintavarmuus normaaliolojen häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa.

Fintraffic lennonvarmistus Oy on osa Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy –konsernia.

Haemme nyt ilmailutiedotuksen suunnittelijaa

Ilmailutiedotuspalvelun tehtävänä on huolehtia ilmailun kansainvälisen tiedotusjärjestelmän toiminnasta Suomen alueella. Tiedotusjärjestelmän tarkoituksena on varmistaa kansainvälisen ja kotimaisen ilmaliikenteen turvallisen, säännöllisen ja taloudellisen toiminnan kannalta välttämättömien tietojen kulku. Yksikössämme työskentelee 11 henkilöä ja töitä tehdään toimistotyöaikojen puitteissa. 
Ilmailutiedotuksen suunnittelijan tehtävään kuuluu ilmailutietojen vastaanotto ja käsittely sekä ilmailutiedotustuotteiden ylläpito ja julkaisu. Tehtävässä korostuvat yhteydenpito ulkoisiin ja sisäisiin asiakkaisiin, tietojen riittävyyden varmistaminen sekä koordinointi muutosten ja päivitysten osalta eri tuotteisiin ja järjestelmiin. 

Etsimmekö sinua? 

Suunnittelijan tehtävässä korostuvat tarkkaavaisuus ja huolellisuus, sekä erilaisten järjestelmien ja toimisto-ohjelmien tuntemus ja käyttö. Odotamme, että olet nopea ja innokas oppimaan entuudestaan tuntemattomia välillä kinkkisiäkin ilmailun järjestelmiä. Ilmailukieli on englanti joten odotamme sinulta sujuvaa englannin ja suomen kielen osaamista. Meillä on tiivis työyhteistö jossa kaikki tukevat toinen toisiaan. Etsimme hyvää tyyppiä ja kollegaa, joka täyttää yllä mainitut tarpeemme – kaiken muun tulet meillä oppimaan. 

Koulutuksesi voi olla esim. tieto- ja viestintäalalta taikka ilmailualalta. Ammattitaitoiset kollegasi perehdyttävät sinut tehtävään, mutta on eduksi, jos sinulla on osaamista tai kokemusta esimerkiksi seuraavista ohjemista:

  • Ilmailutiedotusjulkaisut ja AIRAC-järjestelmä
  • FrameMaker
  • Web-sivujen ylläpito

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on kestoltaan määräaikainen arvioita 30.6.2022 saakka.  Priorisoimme hakijat jotka pystyvät aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. 

Miksi sinun tulisi hakea meille? 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään ilmailulle merkityksellisen sisällön äärellä osana uniikkia konsernia jollaista muualla maailmasta ei vielä löydy. Saat ympärillesi mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, jotka tukevat tehtävässä onnistumistasi. Halutessasi voit hoitaa työtehtäväsi osittain etänä, mutta odotamme sinun osallistuvan myös lähityöskentelyyn uudenkarheissa toimitiloissamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Ja mainitaan nyt vielä myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöetumme. :) 

Innostuitko? 

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen meille 26.9.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Hae rohkeasti mukaan, odotamme innolla hakemustasi!

Mikäli kiinnostuit ja uskot, että tämä voisi olla sinun seuraava työpaikkasi, laita hakemuksesi tulemaan palkkatoiveineen. Luemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Käsittelemme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys, menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista tarkemmin http://www.supo.fi

Lisätietoja seuraavina antaa suunnittelupäällikkö Kristiina Wilska p. 0400 600 441 20.9. klo 12-13 ja 22.9. klo 9-10.
 

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Lentäjäntie 1 B
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot