Ikkunanpesijöitä pk-seudulle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme apu ikkunanpesuihin?

Haemme nyt IKKUNANPESIJÖITÄ keikkatöihin eri puolille pääkaupunkiseutua.

Tällä hetkellä asiakkaamme kaipaa apuja erityisesti ikkunoiden pesuihin kotitalouksissa. Työaika on arkisin klo 8-17 välillä ja työtä on eri puolilla Uuttamaata, pääasiassa Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten seudulla. Meidän kauttamme on mahdollisuus työllistyä myös muihin kotitalouksien ylläpitosiivoustehtäviin. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Arvostamme alan koulutusta ja/tai kokemusta siivoustyöstä, mutta niin kliseistä kuin se onkin, asenne ratkaisee! Erityisesti siis toivomme, että olet innokas oppimaan ja jaksat tehdä melko fyysistä ikkunanpesutyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen tai englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 27.6.2021. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Inkeri Jekunen, inkeri.jekunen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1453258
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa