Ikkunanpesijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme nyt huolellista ikkunanpesijää. Asiakasyrityksemme on vuonna 2009 perustettu tamperelainen perheyritys, jonka toimialaa on koti- ja toimistosiivouspalvelut. Tällä hetkellä työntekijöitä on noin 20 henkilöä.

Työtehtävät sisältävät imurointia ja ikkunanpesua Tampereen alueella. Kohteiden välillä liikutaan yrityksen autolla. Työ tehdään parin kanssa. Työpaikka on savuton. Työpäivät alkavat aamuisin klo 6-8 välillä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Eduksi luemme, jos hakijalla aiempaa työkokemusta siivousalalta. Hakijalta edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme:

Työntekijänä saat kivat työkaverit ja luotettavan työpaikan. Kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen koti- ja toimistosiivouksen parissa.

Hakuprosessi:

Mikäli olet paikasta kiinnostunut, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Lisätiedot tarvittaessa:
HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi
Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi

Avainsanat: ikkunanpesu, kesätyö, Tampere

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269171
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere