(Poistunut julkaisusta)

Ikkunanpesijä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme ikkunanpesijää Tampereelle.

Työntekijältä toivotaan tarkkuutta ja reipasta asennetta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus siivouksesta tai ikkunanpesusta.

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta halutessaan on mahdollisuus tehdä lisätunteja koti- ja toimistosiivousten parissa, jolloin tunteja voi kertyä kokoaikaisesti. Työaika voi vaihdella arkisin klo 7-18 välillä. Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään huhtikuun aikana ja kestävät kesäkuun lopulle. Työt saattavat jatkua myös määräajan jälkeen.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.