(Poistunut julkaisusta)

Ikkunanpesijä (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Siivousalan asiakkaamme etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja ripeitä ikkunanpesijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin. Työtehtävänäsi ovat taloyhtiöiden ikkunanpesu, kiinteistöyhtiöiden ja toimitalojen ikkunanpesu sekä julkisivupesu. Ikkunoita pestään myös korkeissa paikoissa henkilöstönostimen kanssa, joten korkeanpaikankammoa ei voi olla.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä työtehtävistä sekä kykyä toimia myös itsenäisesti työnjohtajan ohjeiden mukaisesti. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 7-15:30. Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat heti toukokuun alussa sopivien henkilöiden löydyttyä.
Edellytämme sinulta ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluasennetta sekä ripeää työotetta ja innostunutta asennetta työhön. Aiempi kokemus koneellisesta ikkunanpesusta katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0371. Yhteydenotot arkisin klo 8-16.