(Poistunut julkaisusta)

Ikkuna- ja oviasentaja osakkaaksi
Asennus-Sivenius Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Asennus-Sivenius Oy
Asennus-Sivenius Oy myy ja asentaa Pihlan valmistamia kotimaisia ja laadukkaita puu-alumiini-ikkunoita, parveke- ja terassiovia sekä ulko-ovia.

Meiltä saat täyden ikkuna- ja oviremonttipalvelun kokemuksella ja ammattitaidolla! Asennus-Sivenius Oy toimii yhteistyössä Pihlan kanssa, joka kuuluu maan suurimpiin ikkunavalmistajiin.
Toimenkuva
Oletko näppärä rakennusallalla toimiva henkilö, joka on kenties miettinyt askelta kohti yrittäjyyttä?

Haemme asiakkaallemme Asennus-Sivenius Oy:lle osakkaaksi alkavaa ja työhön osallistuvaa ovi-ja ikkuna asentajaa, josta tarkoitus tulla myöhemmin koko firmalle jatkaja. Osakkaaksi alkaminen ei vaadi sinulta suuria rahallisia panostuksia. Asiakkaamme tarjoaa sinulle valmiin yrityksen asiakaskuntineen, myyntitiimeineen sekä valmiin tuotteen, joka myy hyvin.

Työkohteet painottuvat tällä hetkellä Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueille.

Mikäli kiinnostuit ja koet, että juuri sinusta asiakkaamme saisi luotettavan ja hyvän kumppanin ole meihin yhteydessä! Valitun henkilön tarkoitus aloittaa elo-syyskuun aikana Asennus-Sivenius Oy:ssa.
Odotamme sinulta
Hakijoilta odotamme:
- yrittäjähenkisyyttä ja halua olla mukana kehittämässä yritystä eteenpäin
- kokemusta rakennusalalta / ovi ja ikkuna-asennuksista
- oma auto käytettävissä
Muut tiedot
VMP Lahti toimii Asennus-Sivenius Oy:n rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa Teemu Remes ma-pe klo 9-15 p. 044 788 0850 tai sähköpostitse lahti@vmp.fi.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi. Muista liittää mukaan myös CV. Mikäli sinulla on jo hakemus soita p. 044 788 0850 niin pääset mukaan hakuun.
Kesto
Vakituinen työsuhde & osakas
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.06.2019 mennessä.